Resa till Burundi

Måndag 25:e juni flyger medlemmar från DBF till Burundi. ”Vi har väskorna fullpackade med kläder, skolmaterial och skrivmaskiner som vi ska lämna i Burundi”, säger DBF:s ordförande Claudien Tuyisabe. Under resan ska vi även organisera ett ungdomsläger i Vugizo, träffa ursprungsfolket Twa, besöka ett flyktingläger i Gitega, träffa fadderbarn och fira Burundis 50:e nationaldag. Hemresa sker den 19:e juli.

Vi kommer att uppdatera hemsidan under resans gång med bilder, text och förhoppningsvis även film. Med på resan följer Lars Birger Odenlid från Richard Steffengymnasiet på Gotland som ska göra en dokumentärfilm om DBF och barnen i Burundi.

Stort tack till alla Er som sponsrat resan och gjort den möjlig!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s