Marknad i Klintehamn 14 juli

DBF kommer tillsammans med Rädda Barnen delta i Klintehamns årliga marknad som från och med detta år kommer ha en liten ny karaktär och ett nytt namn ”En dag för världens barn”. Marknaden som tidigare drevs av Lions har numera tagits över av C.O.S. som kommer driva den ihop med flertal andra organisationer till förmån för världens barn.

DBF kommer att ha en viss försäljning, sprida information och samla in pengar. Vi är säkra på att det kommer att bli en mycket givande dag då vi i DBF har haft ett mycket positivt samarbete med de andra organisationerna inför marknaden.  

Marknaden kommer att starta klockan 10.00 lördag 14 juli i Klintehamns centrum. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s