DBF besökte Tosselilla sommarland

Den 20:e juni besökte DBF Lund Tosselilla sommarland i Skåne. ”Det här var en rolig start på sommarlovet”, sade Abdideeq från Somalia. Över 50 barn och vuxna deltog på utflykten som innehöll allt från karuseller, grillning, bad, radiobilar och paddling.

Under sommarlovet kommer DBF Lund arrangera en rad aktiviter, t.ex. bad, bowling och fotboll. I slutet av juli kommer vi ha ett sommarläger i Lomma tillsammans med DBF Visby. ”Det är viktigt att arrangera läger och utflykter under sommaren”, säger Cédric Ahishakiye, ”annars är det många barn som riskerar att bli hemmasittande under lovet”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s