Sommarläger 2011

Den 27:e – 29:e juni arrangerar DBF ett sommarläger för barn och ungdomar på Gotland. Sammanlagt 25 barn med nio loika nationaliteter kommer att bada, spela fotboll, besöka Fårö och lära sig mer om barnkonventionen. Region Gotland, Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs stiftelse och Petrus och Augusta Hedlunds stiftelse kommer att sponsra sommarlägret.

Den sista lägerdagen kommer vi att arrangera en konsert i Visby dit föräldrar, DBF-medlemmar och  intresserade är välkomna att delta. Vi kommer att spela musik från världens alla hörn (Burundi, Irak, Somalia, Filippinerna), dansa, leka och äta afrikansk mat. Mer information kommer!

Nya DBF-broschyrer:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s