Simning i Visby

Nytt för hösten 2012 är simning på Solbergabadet i Visby varannan vecka. Syftet är att förbättra simkunskaper och vattenvanan då många invandrarbarn och då särskilt flickor ofta brister inom området. Solbergabadet erbjuder en trygg miljö att bättra på kunskaperna då badet är ständigt övervakat av personal och DBFs ledare även finns på plats. Simningen sker i ett samarbete med Rädda Barnen Gotland. Hör av er till Claudien om ni har frågor om simningen eller kanske vill att ert barn ska få delta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s