DBF öppnar i Västerås!

Claudien besökte Västerås i helgen och öppnade officiellt DBF Västerås. Det kom runt 40 besökare och DBF fick många nya medlemmar. Cludien föreläste om DBFs aktiviteter i Sverige och utomlands. Särskilt uppmärksammades ett stort intresse för simning bland de besökande barnen. Burundis kulturcenter i Västerås besöktes också och det var tydligt att det fanns ett stort intresse för DBF. Under nästa vecka kommer ordförande för Västerås väljas. Vi hoppas att DBF Västerås snart kan komma igång med lokala aktiviteter och fortsätta det arbetet DBF har i Visby, Lund och Sälen. Vi ser mycket hoppfullt på framtiden då DBF fortsätter växa. Otroligt mycket har redan hänt på de få åren DBF har funnits.

Mer information om Västerås kommer inom kort komma upp på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s