Hej, världen!

Demokrati för Barns Framtid (DBF) är en biståndorganisation som jobbar för barnen i Burundi. Den startades av Claudien Tuiysabe och hans familj i Visby och många Gotlandsbor har redan visat ett stort intresse för föreningen. Tillsammans kan vi göra en insats för barnen i Burundi.

På den här hemsidan kommer vi att skriva om DBF:s arbete och skildra Burundi – dess historia, kultur och utmaningar. År 1994 skedde ett av de största folkmorden i modern tid i Burundi och i grannlandet Rwanda. Minnet från folkmordet lever kvar än idag –  f.d. barnsoldater växer upp i behov av hjälp, människor trängs fortfarande i gamla flyktingläger, fattigdomen är utbredd och i stort settt alla sörjer dödade familjemedlemmar. Det är deras historia vi vill berätta. Det är deras framtid vi vill förändra.

Ett svar

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

    juli 31, 2010 kl. 10:55 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s