DBF deltog i Destination Gotland cup

DBF ställde upp med två lag i ”Öppen klass herrar” i årets upplaga av Destination Gotland Cup (tidigare GA-cupen) 27-29e januari. Efter ett rafflande gruppspel slutade båda DBF:s lag på tredje plats i respektive grupp och missade därmed slutspel. Det har blivit en tradition för DBF Gotland att delta i turneringen som innebär att gamla DBF-medlemmar kommer samman! Vi avslutade helgen med en gemensam middag på Village Tandoori.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s