Karibu-dansare besökte Malmö Dance Week

Utbyten med andra dansare är ett utmärkt sätt att stärka och utveckla dansen. Under höstlovet besökte dansgruppen Tornadeoz från Gotland Malmö Dance Week med syfte att få inspiration till nya danser och ny pedagogik. Eventet höll till på Moriskan i Folkets park.

Under resan till Malmö uppträdde vi även på en höstfestival i Rosengård den 4:e november som arrangerades av Trygg Malmö och vår medlemsförening Somaliska Freds- och Skiljedomsföreningen. Torndeoz dansade hiphop och dabke och Mr Light sjöng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s