DBF Göteborg uppträdde på evenemang i Habo

DBF håller på att starta upp en rad nya dansgrupper runtom inom ramarna för vårt nya projekt ”Karibu – Mobile Dance School” som går ut på att ungdomar ska få möjlighet att driva och utveckla en egen dansskola inom stilar som afrodance, dancehall och hiphop.

Den 24:e september uppträdde ungdomar från DBF Göteborg på ett evenemang i i Habo som anordnades av organisationen Solidaritet för Ungdomens Framtid (SUF) som just nu driver ett Erasmus-projekt med syfte att stärka ungas organisering i Europa. Under eventet diskuterade vi frågor som social inkludering, miljö och klimat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s