Ingen ny danslokal för DBF Gotland

Under flera års tid har DBF Gotland dansat regelbundet på Fenix UngKulturHus vid Korpen i Visby. Men efter att verksamheten flyttat till nya lokaler i Gråbo så har DBF fått allt svårare att hitta bra danslokaler, vilket uppmärksammades av Gotlandsmagasinet Horisont i deras senaste nummer (nummer 64).

”Föreningen har kämpat hårt för att kunna fortsätta med sina dansgrupper sedan Fenix stängde. Oftast har de varit i någon gymnastiksal, utan högtalare och spegelvägg”, står det bland annat i artikeln.

DBF Gotlands ordförande Elin Ahlström Taikon intervjuades av tidningen.

– Vi fick reda på att Fenix skulle stängas bara någon dag innan så vi stod utan danssal helt plötsligt. Nu har vi inte fått veta något mer än det som stått i tidningen så det är väldigt tråkigt att höra att det inte finns en bra danslokal i nya Fenix

Artikeln går att läsa i sin helhet här: Fenix fick ny lokal – två andra blev utan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s