Resa till Burundi och Rwanda i december

I månadsskiftet november-december reste DBF-medlemmarna Claudien Tuyisabe, Jean de Dieu Mugisha och Yohannes Hagos till Burundi och Rwanda där vi besökte samarbetsorganisationen DAJBU och flera av våra fadderbarn. Vi åkte bland annat till Vugizo i södra Burundi där vi lagt grunden för ”Barnens hus” som kommer att färdigställas av Världsbanken och besökte skolan Gishisha där vi delade ut datorer, skrivare, fotbollar och fotbollskläder som sponsrades av Intersport på Gotland.

Vi besökte även flyktinglägret Mahama i Rwanda som huserar ett stort antal burundiska flyktingar. DBF har i dagsläget elva fadderbarn som bor i Burundi och Rwanda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s