Rapport från DBF:s årsmöte 8:e april

Den 8:e april arrangerade DBF riks sitt årsmöte på Gotland. Ungefär 40 personer och ett tiotal representanter från våra lokala föreningar i DBF Hallstahmmar, DBF Lund, DBF Vaggeryd och DBF Jönköping deltog. Vi fick också besök från de anslutna föreningarna Somaliska Freds och Burundiska föreningen i Sandviken, ”Iwacu”. På årsmötet hade vi även dansuppvisning och fika. Efter årsmötet bjöd vi alla gäster på middag på Melonen.

Nu har DBF på allvar tagit steget att bli riksorganisation och vi kommer söka statsbidrag från MUCF för ungdomsorganisationer i september i år. i utgången av 2016 hade vi en bra bit över 2 000 medlemmar i våra anslutna föreningen.

Hanna Jörnéus omvaldes till ordförande och Claudien Tuyisabe fortsätter som generalsekreterare.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s