Utbyte med ASOV i Stockholm

Mellan den 31:a oktober och 3:e november hade DBF ett utbyte med ASOV i Stockholm. Det var ett mycket händelserikt utbyte med fotboll, dans, bad och föreläsningar om barns rättigheter och jämställdhet.

Föreläste gjorde bland andra MR-aktivisten Larose Masimango från föreningen Kvinnors rätt och Luis Lineo från Män för jämställdhet. Mycket fokus låg också på situationen i östra Afrika där både ASOV och DBF har verksamhet.

ASOV (Association des Assistance Socaile aux Veuves et Orphelins) Stockholm är en humanitär, kulturell, och ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden och har som huvuduppgift att arbeta för att skapa en meningsfull tillvaro för afrikanska unga tjejer och kvinnor som bor i Sverige och i DR Kongo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s