Aktiviteter på flyktingboendet i Klintehamn

Den 18:e september deltog DBF på en aktivitetsdag på flyktingboendet i Klintehamn, som arrangerades till följd av planerna att stängs boendet och flytta de boende till fyra orter i Norrland. DBF tog initiativet till fotboll, hoverboard och dans under dagen som även innehöll ponnyridning.

DBF är en av många föreningar som vänder sig emot att flyktingboendet ska stängas. Även landshövdingen på Gotland, Cecilia Schelin Seidegård, har uttryckt oro över att boenden stängs och att barn måste lämna skolor och miljöer som de vant sig vid.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s