Ungdomens dag en succé

Den 28:e maj arrangerade DBF, Gotlands idrottsförbund, Region Gotland med flera Ungdomens Dag på ICA Maxi arena. Evenemanget var mycket lyckat med många föreningar som visade upp sin verksamhet och musik och dans med bland annat burundiska trummor och Idol-profilen Vicent Bugozi. Över 800 personer besökte evenemanget.

Under helgen hade DBF även besök från våra lokala föreningar i Hallstahammar, Lund och Norrköping. Ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Ydre besökte också Gotland med hela personalstyrkan. ”Vi försöker hela tiden utveckla samarbetet med olika kommuner”, sade Claudien Tuyisabe.

Ni kan läsa mer om Ungdomens dag på Helagotland.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s