Ungdomsutbyte i Hallstahammar – dans, fotboll och möte

Mellan den 13:e och 15:e maj reste DBF till Hallstahammar där vi uppträdde på Tillsammansdagen och deltog i en fotbollsturnering. Det var fullt med folk på Hammartorget där det förutom sång, dans och uppvisningar även fanns mat från olika länder.

Under besöket höll DBF Hallstahammar sitt årsmöte och valde en ny styrelse på nio personer. Många unga tog steget in i styrelsen. ”Det är viktigt att vi släpper fram unga”, säger Claudien Tuyisabe som är generalsekreterare i DBF. ”Vi är en organisation av unga, för unga”.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s