DBF får fortsättningsprojekt beviljade

DBF har fått glädjande besked från både Allmänna Arvsfonden och Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor (MUCF) som båda har godkänt en fortsättning av DBF:s pågående projekt:

  • År 2 av 3 i projektet ”Integrationscenter på Gotland” med stöd från Allmänna Arvsfonden börjar den 1:a januari 2016. Projektet går ut på att skapa mötesplatser bland svenska och nyanlända barn på Gotland och ge dem en möjlighet att testa på olika idrotter. Projektet sker i samarbete med bland andra Korpen och Rädda Barnen.
  • År 2 av 2 i projektet ”Ungdomar skapar mångkulturell musik och dans” med stöd från Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor” börjar den 1:a januari 2016. Projektet går ut på att ge ungdomar en möjlighet att experimentera med kulturella uttryck som musik och dans. Utbyten mellan ungdomar från olika lokala DBF-föreningar spelar en central roll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s