Sommarläger i Fårösund 2015

Mellan den 25:e och 29:e juni arrangerade DBF och Rädda Barnen ett sommarläger i Fårösund för 75 ungdomar från 13 olika länder och fyra olika städer i Sverige. Under lägret har vi spelat fotboll, dansat, spelat trummor, simmat, testat på funktionell träning, deltagit på en mångfaldsmanifestation, varit ned på Idrottsdagen under Almedalsveckan, arrangerat en mångfaldskonsert, lärt oss mer om barnkonventionen och mycket mer. Tack till våra samarbetspartners Korpen Gotland, Visby Bois, FC Gute, Bufökus, Hallstahammar Idrott och Kulturförening och Somaliska Freds.

Vi riktar också ett tack till våra bidragsgivare Region Gotland, Film på Gotland, Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor (MUCF), Allmänna Arvsfonden, Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet (NBV) och Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne.

Den 29:e juni kom Sveriges Radio Gotland på besök som gjorde ett längre reportage från lägret och intervjuade Claudien och flera ungdomar: Fotboll och film i Fårösund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s