Claudien med i SVT:s program ”Samirs Sverige”

Samir Abu Eid, SVT:s populäre utrikeskorrespondent i Mellanöstern, besökte Claudien och hans familj på Gotland i programserien ”Samirs Sverige”. Det var andra gången som Samir och Claudien träffades – förstå gången var 2010 då Samir gjorde ett inslag om Claudiens familj i Rapport. ”Det är viktigt att invandrare och flyktingar bor över hela Sverige”, säger Samir i slutet efter besöket på Gotland, som har minst andel utrikes födda i hela Sverige, ca 5 %.

Ni kan se ett förkortat inslag från programmet här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s