Sommarläger i Lomma

Mellan den 3:e och 6:e augusti arrangerade DBF ett sommarläger i Lomma med 35 barn fran Gotland och Lund. Vi badade i havet, besökte Bakken i Köpenhamn, spelade fotboll och basket mot Somaliska Freds i Malmö och deltog i en danstävling i Rosengård. Danstävlingen lockade över 150 åhörare och nio dansgrupper – och vanns av tre ungdomar i DBF. Under danstävlingen informera vi också om FN:s Barnkonvention. Tack till Gotlands FN-distrikt, Region Gotland. Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs minne som sponsrade lägret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s