DBF:s arbete blir film i Turin

DBF på Gotland valdes ut som ett av tio projekt i Europa som ett bra exempel på främjande av integration. EU-MIA har gjort en film om DBF och de elva andra integrationsprojekten. Filmerna kommer att visas i Turin i februari nästa år, dit även Claudien Tuyisabe i DBF är bjuden.

På EU-MIA:s hemsida presenteras de 10 Case Studies som uppmärksammats i initiativet. Här finns projekt i Danmark, Spanien, Österrike, Italien m.fl. som handlar om kvinnors rättigheter, flyktingmottagande och nätverk mot ryktesspridning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s