DBF startar musikgrupp i Lund

Den 23:e maj startar DBF Lund en musikgrupp i samarbete med ABF MittSkåne. Varje måndag och onsdag kommer DBF:s medlemmar att få testa på instrument och skapa musik tillsammans i det som kallas den tysta replokalen i ABF:s lokaler på Bangatan.

”Vi har flera musikintresserade ungdomar i Lund”, säger Cédric Ahishakiye, ”så det här är ett utmärkt tillfälle för dem att få skapa musik på ett kreativt sätt”. DBF får tack vare sitt samarbete med ABF gratis tillgång till replokalen under hela våren och sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s