DBF börjar med simundervisning i Lund

DBF Lund har nu börjat med regelbunden simundervisning. ”Varje lördag under våren kommer vi att träffas antingen på Delphinen eller Högevallsbadet i Lund”, berättar Cédric Ahishakiye. ”Vi kommer också att simma andra dagar i veckan, men det kommer vi att planera senare”.

Badet är gratis för deltagare och frivilliga – och de bjuds även på bussresan och fika . ”Det är viktigt att nyanlända barn och ungdomar lär sig simma”, menar Cédric, ”det är många som inte fick lära sig det i sina hemländer”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s